ONLINE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SİSTEMİ

06/07/2021 0 comments ibumedia Categories Duyurular, Haberler

Başka bir yükseköğretim kurumlarından aldığı AKTS kredilerini Uluslararası Balkan Üniversitesi’ne aktarmak isteyen tüm mevcut ve aday öğrencilere yönelik olarak hayata geçirilen Online Öğrenci Transferi Başvuru Sistemi’ni duyurmak isteriz.

hello.ibu.edu.mk/Apply/Transfer

Mevcut ve aday öğrenciler, gerekli tüm bilgileri doğru, eksiksiz bir şekilde sağlamalı, transkriptlerini ve ders içeriklerini İngilizce olarak (veya orijinal belgeler farklı bir dilde ise resmi olarak İngilizce’ye çevrilmiş) yüklemelidir.

İlgili fakülte tarafından belgelerin değerlendirilmesi aşağıdaki zaman çizelgesine göre yapılacaktır:

Birinci Başvuru ve Değerlendirme Dönemi:

Başvuru Dönemi: 6-20 Temmuz 2021

Değerlendirme Dönemi: 21-30 Temmuz 2021

İkinci Başvuru ve Değerlendirme Dönemi:

Başvuru Dönemi: 1-15 Ağustos 2021

Değerlendirme Dönemi: 16-31 Ağustos 2021

Üçüncü Başvuru ve Değerlendirme Dönemi:

Başvuru Dönemi: 1-10 Eylül 2021

Değerlendirme Dönemi: 11-15 Eylül 2021

2021/2022 akademik yılı için yatay geçiş işlemleri 15 Eylül 2021 tarihinde kapatılacaktır.

Kredi transferi başvurusunda bulunacak öğrencilere, online başvuru sürecinde vermeleri gereken e-posta adresi üzerinden değerlendirme sonucu bildirilecektir.

Eksik başvurular dikkate alınmayacaktır.

Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörlüğü