Rektör Erdem, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile bir araya geldi

28/01/2021 0 comments ibumedia Categories Haberler

Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve aynı üniversiteden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik ile 28 Ocak 2021 Perşembe günü bir araya geldiler.

Toplantıda rektörler, her iki üniversitede de devam eden eğitim süreci, salgının yol açtığı zorluklar ve ilgili üniversitelerin daha da geliştirilmesi vizyonu hakkında bilgi paylaştılar.

Rektör Erdöl, iki üniversite arasında imzalanan işbirliği protokolüne dayanarak, SBÜ’nün personel ve öğrenci değişimi, ortak projeler ve karşılıklı ilgi alanlarındaki faaliyetler açısından İBÜ’ye gerekli tüm desteği sağlama taahhüdünde bulundu.