Rektör Erdem, TBMM Başkanı Şentop ve YÖK Başkanı Özvar ile Ankara’da bir araya geldi

03/09/2021 0 comments ibumedia Categories Haberler

Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Yüksekögretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile Ankara’da bir araya geldi.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop himayelerinde gerçekleştirilen çalışma toplantısında; Rektör Erdem, üniversitemizin vizyonu ve misyonu, gelecek projeleri, üniversitemizin karşılaştığı sorunlar ve üniversitemizin Balkanlarda yakaladığı eğitimdeki yüksek standartlar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda, TBMM Başkanı Şentop ve YÖK Başkanı Özvar’ın üniversitenin on beş yılda elde ettiği başarı takdir edildi ve geleceğe yönelik üniversitenin uluslararasılaştırma ve ileri gelişimi ile ilgili tavsiyeleri alındı.

TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Sentop’a ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a üniversitemize gösterdikleri ilgiden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunarız.