TDBB, Kuzey Makedonya Üye Belediyeler Koordinasyon Toplantısı, IBU’da Yapıldı.

26/09/2021 0 comments ibumedia Categories Haberler

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB), Kuzey Makedonya Üye Belediyeler Koordinasyon Toplantısı için Uluslararası Balkan Üniversitesi senato odasında bir araya geldi.

TDBB Birlik Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Gostivar Belediye Başkanı Arben Tatavari, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan Ibraim, Studenica Belediye Başkanı Azem Sadıki, TDBB Genel Sekreteri Fahri Solak, Konya Büyükşehir Belediyesi Dış ilişkiler Daire Başkanı Selim Yücel Güler ve Studenica Belediyesi Genel Sekreteri Burheddin Nuhiu, Uluslararası Balkan Üniversitesi (IBU) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem tarafından üniversitemiz kampüsünde ağırlandı.

Uluslararası Balkan Üniversitesi Ev Sahipliğinde gereçekleştirilen toplantıda, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, toplantıya katılan TDBB Heyeti ve beraberlerindeki belediye başkanlarına üniversitemiz hakkında bilgi verdi.

TDBB Başkanı, Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin Azerbaycan’da düzenleyeceği Uluslararası Sosyal Bilimler Konferesansı’na partner olmak istediklerini belirtti.