Üsküp Büyükelçisi Sayın Hasan Mehmet Sekizkök üniversitemizi ziyaret etti.

24/03/2021 0 comments ibumedia Categories Haberler, Ziyaretler

Türkiye Cumhuriyeti’nin Üsküp Büyükelçisi Sayın Hasan Mehmet Sekizkök beyefendi, 23 Mart 2021 Salı günü Uluslararası Balkan Üniversitesi’ni ziyaret etti. Büyükelçi, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ajdovan Ademoski ve IBU Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem tarafından karşılandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ademoski ve Rektör Erdem, ziyareti için Büyükelçiye minnettarlıklarını dile getirerek, pandemi sırasında Uluslararası Balkan Üniversitesi’ndeki eğitim sürecinin Online Öğrenme Platformu aracılığıyla başarılı bir şekilde yönetilmesi ve 2021 yılında planlanan akademik ve bilimsel faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Büyükelçi Sekizkök, Uluslararası Balkan Üniversitesi tarafından yürütülen ilke ve değerler olarak kalitenin, modern öğretim metodolojilerinin, bilimsel araştırmanın ve yüksek öğretimin uluslararasılaşmasının öneminin altını çizdi.