Rektör Erdem, MEB-AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Sayın Burcu Eyisoy Dalkıran’ı ziyaret etti

15/01/2021 0 comments ibumedia Categories Ziyaretler

Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun ERDEM, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Sayın Burcu EYİSOY DALKIRAN ile 14 Ocak 2021 tarihinde bir araya geldiler. Görüşme esnasında üniversitenin misyonu, faaliyetleri ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundular. Rektör Erdem, IBU’nun Erasmus+, COST, Horizon2020 programı gibi Avrupa Birliği projelerinde aktif röl aldığını ifade etti. Genel Müdür Dalkıran, AB ve uluslararası projelerde üniversiteye birikim aktarma ve projelendirme faaliyetlerinde tam destek vereceğini söyledi.