Rektör Erdem, Milli Eğitim Bakanı Sayın Dr. Ziya Selçuk’u ziyaret etti

15/01/2021 0 comments ibumedia Categories Ziyaretler

Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun ERDEM, 13 Ocak 2021 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Sayın Dr. Ziya SELÇUK beyefendi ile bir araya geldi.

Toplantıda Rektör Erdem, Uluslararası Balkan Üniversitesi’ndeki son gelişmeler, küresel salgın döneminde online eğitim sürecinin başarılı bir şekilde yürütülmesi, üniversitenin bilimsel araştırma ve akademik yayın alanındaki faaliyetleri, karşılıklı ilgi alanlarında Türkiye’den üniversitelerle işbirliği ve geleceğe yönelik proje ve hedefler hakkında Bakan Selcuk’a bilgi verdi.

Bakan Selçuk, Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin başarılarından dolayı Rektör Erdem’e tebriklerini iletirken, Kuzey Makedonya, Türkiye ve Balkan ülkeleri arasında eğitim alanında önemli bir köprü olarak IBU’nun daha da geliştirilmesi ve büyümesine destek verdiğini belirtti.